YOU DREAM IT, WE BAKE IT!
WE ACCEPT ORDERS FOR WEDDING, ENGAGEMENT, BIRTHDAY, ETC..

Wednesday, December 26, 2012

Dear Customer,

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Dhada nak inform kat semua customer & sesiapa yang dah klik kat blog ni, dhada lambat sikit update dekat blog. Kalau nak tengok post terkini, visit DLB on facebook okay. Kat tepi blog ni ada link untuk LIKE facebook page. Harap maklum.

Have a nice day (^_^)


Regards,
Dhada Yahaya

Sunday, December 2, 2012

DLB at UiTM

DLB booth at UiTM.
Alhamdulillah. Terima Kasih kepada semua yang membantu & membeli di booth kami (^_^)















Tuesday, November 27, 2012

Red Velvet Cake


Red Velvet Cake RM4/unit.
Minimum order 6unit.
Hurry ! Place your order now (^_^)

Monday, November 26, 2012

Tuesday, November 6, 2012

Tuesday, October 30, 2012

Creamy Puffy

Cream Puff kami tak terlalu manis (^_^)

Monday, October 29, 2012

Sunday, October 21, 2012

Tuesday, October 16, 2012

Kek Coklat Kukus

Best-Selling!
Place your order now! (^_^)

Saturday, October 13, 2012

Our First Candy Buffet!

Candy Buffet for any event! Interested? Contact us now!
Kami menawarkan harga yang berpatutan (^_^)




 Homemade Chocolate (nuts & caramel filling)

 Mini Cuppies 

 Kek Lapis Masam Manis

 Candies, Cream Puffs, Apam Delight

 Sprinkled Marshmallows

2 tiers buttercream cake


Tuesday, October 2, 2012

Sunday, September 30, 2012

Monday, September 17, 2012

Wednesday, September 12, 2012

Tuesday, September 11, 2012

Saturday, September 8, 2012

Tuesday, September 4, 2012

Friday, August 31, 2012

Saturday, August 25, 2012

Carrot Cake + Cream Cheese Frosting

I got positive feedback from customer for this cake too! Weehee

Monday, August 20, 2012